Со димензии од 4×2.5 см, овие панделки кои може да се користат како украс во косата кај девојките и додаток на стилот кај момците, поставени на кошула се инспирирани од книгите. Etsy store со својата online продажба на рачно изработени предмети и овој пат воодушевува со интересна идеја каде мапите и мотивите од светот на книгите се пренесени во секојдневието на несекојдневен начин. Camelot, Tardis, Middle Earth…Со стандардна големина и нестандардна идеја, овие панделки се продаваат по цена од 5 долари.

1

2

3

4

5

6

СПОДЕЛИ
Претходна објаваШведски стан со дамска нота
Следна објаваЕсенската колекција на Jeremy Scott за Adidas
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР