Американскиот уметник Justin Kemp додавајќи голема кутија ситен песок под работната маса ја трансформирал својата домашна канцеларија во песочна плажа. Ситниот песок меѓу прстите од нозете додека работи на својот компјутер прави на момент да заборави на секојдневието и да се чувствува како да е некаде на одмор.

22

33

44

55

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОдмор на крајот од светот
Следна објаваАлтернативен универзум | Silvia Grav
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР