Автобиграфии и биографии – замислeте три икони од историјата да се изложат себеси пред читателите.

Ars Thanea во соработка со McCann Worldgroup Indie произведува серија на поттикнувачки настроена кампања со име Ideas Books, каде автобиографиите и биографиите на познатите личности од сите аспекти на живеењето се ставени во издавачка дејност. Кампањата е создадена со цел да ѝ се излезе во пресрет на човечката опсесивна заинтересираност за животот на познатите. Нивното решение е едноставно: прикажување на истите тие познати личности со отворање на нивната облека т.е нивната книга.

1

2

3

4

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаправи сам | Марама во ленти
Следна објаваПодобро е сега | Salon Alpin студио
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР