Десет минутен филм за новата колекција пролет/лето 2013 на Calvin Klein со актерот од True Blood, Alexander Skarsgård и моделот Suvi Koponen. Режисер Fabien Baron.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРелаксација на сетилата | Надворешно џакузи
Следна објаваЕвропа во типографија
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

1 коментар

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР