Најпознатиот сајт за рачна изработка на мали креативни дела со вистински уникатен печат изненадува со едно уникатно парче додаток на домот: станува збор за сет од перничиња, инспирирани од безвременската приказна на Џ.К. Роулинг.

1. 090. 739 зборови.
3. 363 страници.
199 пасуси.
17 часа и 14 минути.
8 филмови.
7 книги.
1 приказна.

Сторијата на малиот волшебник со неговата дружина е евидентна во 4 перничиња со карактер, кои иако се изработени професионално, имаат своевиден детски шарм и зрачат со позитивност. Ликот на Хари, Рон, Хермиона и Драко сместени на димензии од 18х18 инчи, каде секоја од нив е една од својот вид (и секоја наредна нарачка се разликува од предходната). Достапни на Etsy Store по цена од 30$ по парче.

1

2

3

4

5

6

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР