Вид на обележувалка на страници која практично Ве следи додека читате: „Албатрос ја ре-измисли намената на ознаките за книги. Толку едноставно, неверојатно и корисно парче технологија за печатени книги кое ќе посакате да го фиксирате на секоја книга што ја поседувате“, вели Huffington post за револуионерниот начин на паметно сепарирање на прочитаните од непрочитаните страници. Вметнувањето на Албатрос обележувалката е поврзано со трепкање на окото – направена од полипропилен и лепило, може да стае долго без да ги оштети страниците на Вашите книги. Осмислени и создадени од страна на  Oscar Lhermitte, Албатросите размислуваат наместо Вас додека Вие се препуштате на вистинското задоволство сокриено меѓу редови…

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДобриот пример на Дизни
Следна објаваЕдиторијал | Екстремни фризури
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР