Сонливи фотографии кои пркосат на силата на гравитацијата во една мистериозна атмосфера: тоа е дефиницијата која го опишува 19 годишниот фотограф од Лондон, Louis Lander Deacon. Луис е момче кое постојано ги поместува границите на сопствената имагинација и со своите 19 години веќе има воспоставено солидно потрфолио, комбинирано од дела за своја душа и за клиентела. Тој продолжува да ја испитува сопствената страст за фотографија, чекорејќи кон оригиналност. Специјализиран за висока мода и едиторијали, како и за надреализам, тој верува во својот сон.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваИзгубената библиотека на Соер
Следна објаваТрендовски фризури за есен/зима 2012/2013
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР