Новиот А3 нуди иновативна технологија и ултрамодерен дизајн. Ултра лесната технологија на Ауди овозможи да се намали тежината на атрактивниот автомобил – во споредба со претходниот модел, новиот А3 е 80 килограми полесен. Моторите се моќни, истовремено и многу ефикасни, додека внатрешноста нуди чувство на динамичност. Во однос на помошните возачки системи и имиџот, новиот Ауди А3 нуди технологии кои ги редефинираат постоечките стандарди.

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР