Уште како мали го бараме моделот каде што можеме практично да се идентификуваме и да го разгледуваме овој свет. Прелистувајќи страници на филозофи, уметници, духовни учители и сите смислени или безсмислени личности кои направиле некоја промена во светот оставиле нешто што ќе го споменеме ние, нешто што ќе го препознаеме на google или на платно. Портретите на овие личности се изработени со графитен молив. Александар Тодороски е млад автор роден во Прилеп во 1988г. Погледнете ги неговите ремек дела.

Погледнете повеќе …

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР