Станбени куќи и згради во лет е проект на францускиот фотограф Laurent Chehere кој фотографира вистински куќи потоа ги прикажува на небото со што се истакнува нивната скриена убавина. Погледнете.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР