Станувате сабајле и не сте баш ентузијастички расположени кон обврските што ве чекаат. Тука е магичната чаша. Мирисот на кафето надополнет со насмевката од чашата се доволни за убав почеток на денот. Погледнете!

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР