Додека го јадете тостот со ликот на Darth Vader, во вашиот чај плива мала ајкула. Или пак додека го пиете кафето, со истата шолја може да ги испеглате алиштата.
А дали би сакале чаша што се јаде? Погледне :)

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР