На Интернационалниот Саем за Мебел кој се одржа во Милано, Mercedes-Benz ја претстави својата прва колекција на мебел. Мебелот е создаден како резултат на соработката со Formitalia Luxury Group кои се едни од водечките производители на мебел. Главниот дизајнер Gorden Wagener изјави: „Разните парчиња мебел ја рефлектираат прогресивната, динамично дизајнирана форма на сегашните автомобили и концепти на возила, нудејќи исклучително емоционално искуство и надвор од нив“

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР