Да бидеме хумани, и да направиме добро дело за  децата без родители кои престојуваат во Детскиот дом ,,11 Октомври”

Кој сака да направи добро дело, да купи слика ќе има можност на оваа аукција која ќе се одржи во просториите на Јавна соба во Скопје на 25 ноември со почеток во 18.30 часот.

На изложбата посетителите ќе имаат шанса да ги погледнат уметничките дела изработени од децата од  домот „11 Октомври“ и Ателје за цртање и сликање, за време на настанот 3Q22 Social Friday. Паричните сретства кои ќе се продадат на оваа аукција  ќе бидат донирани на Детскиот дом „11 Октомври“. Модератор на аукцијата ќе биде познатата ТВ водителка Миланка Рашиќ.

Вашето присуство е високо ценето.
Со нетрпение очекуваме да ве видиме.

Линк за пријава на настанот

https://facebook.com/events/s/social-friday-exhibition/432459862372862/

Дел од каталогот може да погледнете овде: ⤵️

НЕМА КОМЕНТАРИ