Според трендсетерите, доколку изберете една од овие 7 тренди бои за зима, ќе изгледате “скапо“ и елегантно без никаков труд.

Што се однесува до зимските комбинации, до сега отсекогаш се истакнувале неколку бои како главен тренд на сезоната. Црната е незаменлива, како и неутралните тонови, меѓутоа, доколку навистина сакате да изгледате поелегантно и повпечатливо во студениот период, не е лоша идејата малку да ја проширите палетата на бои.

Трендсетерите се согласуваат дека оваа зима 2022/2023 година, се издвојуваат 7 бои кои без исклучок ќе ги направат вашите комбинации полуксузни, а во кои секогаш ќе изгледате добро и ќе можете да ги комбинирате.

Кафена

Беж

Морнарско сино

Портокалова

Бордо

Крем

Сива

НЕМА КОМЕНТАРИ