Конечно, време е за летна забава!! Не го пропуштајте и посетете го престојниот #ДФЕСТИВАЛ/2022 😍 Највозбудливата фестивалска авантура во Македонија Ве очекува од 1 до 3 јули во Дојран! 🌊🌊

🗓️Три дена со камп, над 50 музички артисти на 6 бини, над 100 уметници и учесници во ПлоштАрт, изложби, работилници, перформанси, театар, арт-инсталации, плажа, илјадници твои луѓе, сонце, музика и љубов!

❤☮🥳💃🎊🎇✨🌡️🥂

🎈Не ја пропуштајте приликата!

Искористите ги најповолните билетите и придружете се на: https://dfestival.mk/

Уште еден ден до почетокот на фестивалот. 

НЕМА КОМЕНТАРИ