Ако ви треба малку помош за да влезете во празничниот дух оваа година, набавете си зимски пијалок и празнично колаче, а потоа погледнете ги најубавите новогодишни елки во светот.

Овие високи борови (или купишта песок, во некои случаи) се украсени сјајно за да уживаат славениците ширум светот.

Еве ги деветте најубави новогодишни елки ширум светот, од Флорида па се до Литванија.

Zócalo Christmas tree Mexico City, Mexico

Rockefeller Center Christmas tree — New York City, New York

Sandi — West Palm Beach, Florida

Floating Christmas tree — Rio de Janeiro, Brazil

Galeries Lafayette Christmas tree — Paris, France

Gubbio Christmas tree — Gubbio, Italy

 Vilnius Christmas tree — Vilnius, Lithuania

The Christmas tree in The Lobby at The Peninsula Chicago — Chicago, US

“Prism” Christmas tree — London, England

НЕМА КОМЕНТАРИ