Во рамките на овогодинешната програма на НУЦК Бели Мугри- Кочани на 20 ноември со почеток во 18.00 часот публиката ќе има можност да ја проследи премиерата на претсавата “ИЗБУВЛИВИОТ ЧОВЕК ”  од А. П. Чехов во режија на Перo Даниловски.

Соопштение за јавноста:

➣ Карти на продажба од утре
19.11.2020 година ( 08.00 -16.00 часот )
➣РЕПРИЗА
➣ Датум : 21.11.2020 година
➣ Почеток : 18 часот
➣Влегување од 17.30 часот
➣Цена: 150 денари
**** Запазени сите мерки за заштита ! ****
* Забрането влегување без маска
* Задолжително мерење на температура при влез
* Задолжтелна дезинфекција на влез
* Држете дистанца

 

ВАЖНА НАПОМЕНА :

* Салата во НУЦК ” Бели мугри” – Кочани работи со намален капацитет на гости па и со тоа бројот на посетители е ограничен
* Седење преку две столици
* Седењето е задолжително само на обележаните столици и по бројот на седиште од купениот билет
* Забранети меѓусебни комбинаторики во местото на седење

 

*финансиски подржана од Министерството за Култура на Република Северна Македонија.

НЕМА КОМЕНТАРИ