Велат, среќата е во малите работи. Еве колку ситните украси и декорации можат да го променат амбиентот и да го направат празнично.

Како да се накити и украси, тоа веќе го знаете самите. Но, ние пронајдовме за вас инспиративен материјал од најубавите новогодишни детски декорирани соби, бидејќи нивните соби се најслатки за игри.

А во оваа игра уживаат и децата и родителите.

Без разлика колку се мали, оставете ги да учествуваат во декорацијата. Можеби ќе направите подобро, но важно е да учествувате во активноста заедно. Дури и ако скршат нешто, не е важно многу. Интеракцијата е важна.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР