Можност за волонтирање во Франција во насока на заштита на животната средина организирано од Волонтерски Центар Скопје.
– – –

Possibilité de volontariat en France dans le domaine de la protection de l’environnement, proposé par le Centre de volontariat Skopje.

 

>>Четири краткорочни волонтерски ESC проекти во Франција! 🇫🇷 Овие волонтерски програми се предвидени да се одржат во природа и да се помогне на животната средина. 🌱 Прочитајте ги деталите за секој проект посебно овде: http://vcs.org.mk/4-volunteering-projects-in-france/

🙌 Four short term European Solidarity Corps projects in France! 🇫🇷 These volunteering programs focus to be in the nature and make an effort to the environment. 🌱 Read the details from each project from http://vcs.org.mk/4-volunteering-projects-in-france/

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМодни и стилски совети за избор на модел за матурската вечер!
Следна објаваChristian Louboutin – колекција инспирирана од модата на Индија!
Art will remain the most astonishing activity of mankind born out of struggle between wisdom and madness between dream and reality in our mind!! Со повеќе од солидни познавања на класичната уметност и со исклучителнo познавање на француската мода и стил на живеење, Маја ја презентрира убавината на уметноста во посебните мигови на секојдневието, нагласувајќи го акцентот на идиличните егзотични патувања. Формалната цел на убавината е страста на љубовта; (нејзина омилена изрека).

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР