На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 11.12 до 17.12.2017 ќе имате можност на сцената на Театарот да ги проследите следните претстави:


ден и час: 12.12.2017 (вторник) | 20.00

претстава: 2012 – ПОСЛЕДНИТЕ МАКЕДОНЦИ

играат: Сања Арсовска, Билјана Драгичевиќ – Пројковска, Трајанка Илиева, Рубенс Муратовски, Зоран Љутков, Игор Ангелов

автор: Сашо Миленковски, Тихомир Спировски, Велика Стојкова – Серафимовска, Марко Коловски, Бојан Трифуновски, Љупчо Маневски, Снежана Балканска; Венко Серафимов


ден и час: 14.12.2017 (четврток) | 20.00

претстава: ВЕРА, ЉУБОВ, НАДЕЖ

играат: Наталија Теодосиева, Филип Трајковиќ, Благој Чоревски, Димитрија Доксевски, Aнастас Тановски, Игор Ангелов, Сања Арсовска, Ирена Ристиќ, Зоран Љутков, Емилија Мицевска, Соња Стамболџиоска, Лазе Манасковски, Јана Стојановска, Златко Митрески, Дениз Абдула, Кристијан Светиев

автор: Еден фон Хорват

режија: Лука Кортина

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНапиток за чистење на плуќата кој секој пушач треба да го проба!
Следна објаваНеделен хороскоп од 11.12. – 17.12.2017 година!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР