Концептот на серија 8 на брендот BMW, имаше за цел да ни ја задоволи барем малку нашата жед, кога станува збор за врвни автомобили.

Da li ste spremni za BMW i8 Roadster

Сега, производителот од Минхен ја претставува својата линија, моделот BMW i8 Roadster, откривајќи малку повеќе планови во врска со нив.

Земете се што знаете за електричниот хибриден модел на BMW i8, отстранете го кровот и сте го добиле новиот BMW i8 Roadster. За промоција на овој модел, BMW ги користеше социјалните мрежи, но деталите што успеавме да ги дознаеме се доста штури:

Da li ste spremni za BMW i8 Roadster

“BMW i8 Roadster plug-in хибрид BWM eDrive: потрошувачка (комбинирана): 15.4 kWh / 100 km. Потрошувачка на гориво (комбинирана): 2,0 l / 100 km емисија на CO2. 45 g / km “.

Da li ste spremni za BMW i8 Roadster

Камуфлираниот профил на моделот очигледно ги задржал i8 јаглеродните зајакнати влакна на пластифицираното тело на каросеријата, каде има само мали изменети козметички ситници, најверојатно, за да би можел овој кабриолет да достигне неверојатни брзини.

Треба да знаете дека овој модел од нула до сто километри на час, забрзува за 4,2 секунди, а во исто време ја чува нашата природна средина.

Da li ste spremni za BMW i8 RoadsterDa li ste spremni za BMW i8 RoadsterDa li ste spremni za BMW i8 RoadsterDa li ste spremni za BMW i8 Roadster

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНов моден тренд – патиките стана чорапи!
Следна објаваНеделен хороскоп од 17 – 23.07.2017 година!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР