Etnik dizajn sa skandinavskim tvistom

Aко сакате да се создадете ентериер кој ќе ја има скандинавската едноставност без отсуство на топлина, тогаш погледнете ги овие декорации за ентериери.

Etnik dizajn sa skandinavskim tvistom

Традиционалните занаетчиски производи комбинирани со скандинавското чувство на едноставност, резултира во еден ваков дизајн кој го оплеменува секој простор, му дава динамика и карактер.

Etnik dizajn sa skandinavskim tvistom

Etnik dizajn sa skandinavskim tvistom

За тие кои го обожуваат мароканскиот стил, предлагаме да го уредите домот со везени теписи, месинг канделабри, Берберски теписи, кожна footstools, покривки со пом пом….

Etnik dizajn sa skandinavskim tvistomEtnik dizajn sa skandinavskim tvistomEtnik dizajn sa skandinavskim tvistomEtnik dizajn sa skandinavskim tvistomEtnik dizajn sa skandinavskim tvistomEtnik dizajn sa skandinavskim tvistom

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСандали во летно издание од плиш!
Следна објаваНовата маркетинг кампања на Евиан е најслатка досега
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР