Копмпанијата Officine Gullo, го продолжува својот пат на дизајн и креирање на кујни кои се специјализирани за надворешни површини. …

Со големо искуство во дизајнирањето и производство на висококвалитетни кујни, брендот Officine Gullo, успеа да создаде нов правец, истовремено одржувајќи го идентичен, непогрешив својот стил и исклучителен квалитет, кој секогаш го карактеризира него како целина, но и секој негов проект поединечно..

Pacific Light Blue е потполно нова надворешна кујна креирана со челични компоненти, украсена со месинг.

Кујната се состои од централно острво за готвење, со дупла скара, максимално ефикасна рерна со 10 kW излезна сила. Садоперот поседува еден одвод, а тука е професионалниот апарат за лед.

До просторот за перење, се наоѓа и мултифункционалниот шпорет, дупла рерна за пици, како и микроталасната рерна за подгревање на храната. Масата има алуминиумски столици со рачно шиени постави за седење.

Officine Gullo - inovativne kuhinje prefinjenog stila Officine Gullo - inovativne kuhinje prefinjenog stila Officine Gullo - inovativne kuhinje prefinjenog stila Officine Gullo - inovativne kuhinje prefinjenog stila Officine Gullo - inovativne kuhinje prefinjenog stila

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР