Токму по доделување на најголемите филмски награди на Oscar, американскиот магазин Vanity Fair го лансираше своето традиционално холивудско издание за 2017 година. Во магазинот се наоѓаат некои од најолемите филмски sвезди како Emmа Stone, Lupitа Nyong’o, Amy Adams, Natalie Portman, Ruth Neggа, Dakotа Fanning, Elle Fanning, Aja Naomi King, Gretа Gerwig и Janelle Monae.

Холивудските глумици и диви позираа пред објективот на реномираната фотографка Annie Leibovitz, во прекрасни тоалети на најголемит светски модни имиња – Dior, Gucci и Louis Vuitton.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМодерните принцези на Elie Saab
Следна објаваПрв поглед на новата колекција за мебел на IKEA!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР