Есента со својата колоритност е инспирација за многу фотографи. Особено нагласена е нејзината магија кога е фотографирана целата природа обоена во златно-жолтите бои. Швајцарските предели кои што се претставени на фотографиите во продолжение се во совршена хармонија со есента.

Швајцарскиот фотограф Kevin Wildhaber стои позади прекрасните фотографии. Неговиот профил на Инстаграм е нешто што задолжително треба да го погледнете ако Ви се допаѓа пејзажна фотографија.

1 2 3 4 5 6 7 8

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР