1

Во познатата монденска населба Хемптонс, во близина на Њујорк, се наоѓа луксузна вила за летување дизајнирана од архитектонското студио Barnes Coy. Изградена на површина од 6000 метри квадратни, куќата е вистинско архитектонско достигнување. Локацијата е во шума, во изолиран предел каде што е мирно и спокојно. На влезот има прекрасен базен за разладување во летните денови, а посебен шмек дава пространата тераса со панорамски поглед. Ентериерот е модерен, надополнет со елегантни луксузни парчиња мебел. Погледнете ги фотографиите во продолжение.

3 4 5
7 8 10 11 12 13 14 15

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР