Овој прекрасен стан се наоѓа во Берселона и потполно е реставриран од страна на едно дизајнерско студио, како би станал апартман за одмор на море, на едно исталијанско семејство.

Користејки современ јазик во дизајнот и пастелни бои, во домот внесоа морска свежина, чувство на одмор, среќа и релаксираност. Секако, во комбинација со вонвременската бела боја!

tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-10

tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-11

tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-2

tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-6tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-2

designrulz-tyche-apartment-barcelona-spain-2 designrulz-tyche-apartment-barcelona-spain-3 designrulz-tyche-apartment-barcelona-spain-4 designrulz-tyche-apartment-barcelona-spain-5 designrulz-tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-1

tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-3

tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-5 designrulz-tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-2 designrulz-tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-3 designrulz-tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-4

tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-12tyche-apartment-barcelona-spain-designrulz-1

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКако на фотографиите да изгледате високи како модел?
Следна објаваНатали Башоски | „Балканските фаци“
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР