Кога луѓето рекле „Шетај и менувај го светот по свои мерки“, овој човек тоа го сфатил многу буквално (за среќа на уметничките души).

Screenshot_4

Фустанот на Монро е влез во Neon Museum of Las Vegas.

Screenshot_6

Откријте го Хонг Конг преку скејтборд!

Screenshot_7

Брус Ли во Garden of Stars, Hong Kong.

џфгфџ

Прскање снег во Val D’isere, Франција.

ре

И Статуата на слободата сака да биде спремна за летната сезона на плажа.

дс

Дали сте за гледање китови во Bellagio Хотелот во Вегас?

дг

Кинг Конг е назад во Њујорк и е спремен за одмазда!

сдс

Ништо не се споредува со шопингот во Њујорк Сити.

дффф

Хонг Конг е место за сауна или/и кнедли.

хг

Сантите мраз буквално се топат во Њујорк.

дфд

Кој е за партија топлес тенис во Vegas’ Bliss Dance?

фс

Патот до знаењето е тежок, но исплатлив: Научниот Парк во Хонг Конг.

сх

Селфи со Цезар во Caesar’s Palace.

дрф

Симба, Тимон и Пумба забележани како шетаат на Gateshead Millennium Bridge.

извор: Instagram/PaperBoyo

НЕМА КОМЕНТАРИ