Ловецот на моменти Zhang Jia Wu прави фотографии кои се неповторливи. Проектот се состои од импресивна 931 фотографија, секоја уникатна на свој начин.

Интересно е како фотографот успеал да ги долови вистинските емоции на луѓето преку својот објектив.

Неговата работа не е само обично фотографирање, туку автентичен момент на размислување, на разговор, на разменет допир или бакнеж.

1 2 3 4 5 6 7 8

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР