Овие детално илустрирани мапи се дело на Abi Daker, којa себе си се нарекува човек со исклучителни вештини и креативни решенија. По потекло е од Кипар, а по професија е илустратор и дизајнер.

Ориентираноста кон детали и уникатноста се главна одлика на нејзините илустрации.

2 pariz 3
5 trafalgar

Целата нејзина работа е заснована на рачно цртање и е достапна во повеќе големини и формати.

Освен илустрираните мапи, во нејзиното портфолио може да се најдат и панорами, флора и фауна и многу повеќе.

1 london4 6

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР