И покрај зафатениот живот кој го води Dan Cordero како дел од својата професионална определба како продуцент, сепак посветува доволно време на пронаоѓање стари предмети на кои потоа им дава нов живот.

Целата приказна започнала уште во детството на Dan. Тој бил љубопитен како работат предметите околу него и неговите играчки, како се движат, како свират…

После повеќе години истражување и хранење на својата љубопитност, тој конечно пронашол начин како да ги преправи и поправи старите предмети, додавајќи им свој креативен печат.

Рачно изработените ламби направени од стари мапи или патенти даваат vintage шарм на секој дом или канцеларија.

1 2 3 5 6 7 8

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР