Стилот се забележува во секој аспект од животот, особено во вечниот обид за персонализирање на секој негов дел.

Компјутерот како неизбежен дел од секојдневието на секој од нас е нешто што можеме да го направиме по наша мерка. Maria од Њујорк носи убавина и гламурозност на секое парче технологија. Во нејзиниот Clique Boutique можат да се пронајдат рачно изработени и дизајнирани маски за телефони и лаптопи. Мисијата на Maria и нејзиниот тим е да создадат нешто во кое ќе се пронајде секој човек.

1 2 3 4 5 6 7 8

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ