Ristianti Ciptayadi е дизајнер на ентериер од Џакарта, но во исто време во нејзиниот фокус е и архитектурата. И покрај класичните скици, ги користи празните чаши од кафе за да нацрта нешто. Тие на крај го наоѓаат своето место на Инстаграм профилот.

1 23 4

5 6

НЕМА КОМЕНТАРИ