Чудесно е што сѐ може да се искаже со едно црно мастилно пенкало. Талентираната графичка дизајнерка и уметница Meni Chatzipanagiotou од Грција создава преубави црно-бели илустрации инспирирани од природата. Илустрациите прикажуваат мешавина од прецизно нарцтани делови на флора и фауна. Самата уметница вели дека природата е она што најмногу ја инспирира во нејзиниот процес на творење и тој порив ја води кон најразлични светови на имагинацијата.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

СПОДЕЛИ
Претходна објава[Филм] Малиот принц
Следна објаваМоќта на Јагуар F – тип
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР