.1.

Недела прва.
Можни причини поради кои таа ме остави:
1. Беше киднапирана од вонземјани
2. Се претвори во сирена
3. Се приклучи во група на пирати

 

Недела втора.
Можни причини поради кои таа ме остави:
1. Доби на лотарија
2. Потајно, беше принцеза
3. Работи за тајните служби

 

Недела трета.
Можни причини поради кои таа ме остави:
1. Запознала некој друг
2. Не ме љуби
3. Никогаш не ме ни љубела.

 

~ Автор потпишан како „premodifier“, извор: целиот веб-простор

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ