1

Прекрасен, бел лебед во езерото Блед во Словенија. Автор на оваа фотографија е Костјантин Стебловски од Виена кој совршено го уловил моментот со неговиот фото-апарат. Крајниот резултат е фотографија која делува како да е направена во некое место од бајките. Вистинска разгледница од убавата Словенија, нели?

НЕМА КОМЕНТАРИ