nasl

На фотографијата чиј автор е Jason Ortegо, ги гледате познатите насади со бамбусови дрва кои се наоѓаат на периферијата на Кјото, Јапонија. Низ нив има патека по која може да се прошета и да се ужива во прекрасната глетка наоколу, особено кога сончевите зраци се провлекуваат низ дрвјата и се чини како да сте дел од некоја бајка. Ова место е позната туристичка локација во Кјото и секојдневно привлекува илјадници посетители. Навистина магично, нели?

СПОДЕЛИ
Претходна објава“The Danish Girl” | Оскар му се насмевнува на актерот Еди Редмејн
Следна објаваКонцерт на Project Orpheus во Кино „Фросина“, МКЦ
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ