Jonas Hafner е талентиран фотограф од Хамбург кој во својата серија портрети, на мошне интересен начин си поигрува со светлината и сенките. Во фокусот е деликатната убавина на мажите и жените, а крајните фотографии се како излезени од сон.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваТим-билдинг на фитнес со стил: Нова димензија на забава!
Следна објаваЗамокот на Рапанзел навистина постои
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ