Од самиот почеток на човештвото, човекот е во движење. Добар дел од животот го поминуваме во патување од едно во друго место, без разлика дали е до работа, до продавница, на летен одмор и сл. Ова кратко видео ја прикажува историјата на методите на превоз на различни места во различни временски периоди низ годините. Од кану, кое се користело во 8000 год. п.н.е., па се до денешниот прототип на автомобил кој сам се управува, еве како напреднале видовите на превоз.

naslovna

СПОДЕЛИ
Претходна објава“Fendi 3 Baguette”-Торби
Следна објава[Филм] Магичниот Мајк XXL
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ