Fendi_3Baguette_bags_mainИталијанската модна куќа “Fendi”,неодамна ја претстави својата најнова колекција на торби, “Fendi 3 Baguette”. Всушност се работи за веќе познатите торби но овој пат со нов изглед. Оваа нова линија на торби се разликува по тоа што логото дава ефект на 3D ефект.Торбите се достапни во многу бои како на пр, бела, црна, црвена, жолта, како и со елементи на змиски шари. Дел од оваа колекција беа и Rihanna и Sarah Jessica Parker.
Прекрасни се,зарем не?!FENDI_3Baguette_by_Jourdan_Dunn

06

Fendi-Grained-Leather-Baguette-Bag-1

fendi-gunmetal-mini-beaded-baguette-bag-product-1-3808094-754638565
2bb7a3bad330929f9d8a04b770ce3a41Fendi-3-Baguette-Bag-white Fendi-3-Baguette-Bag-red Fendi-3-Baguette-Bag-yellow (1) Fendi-3-Baguette-Bag-2

Fendi-3Baguette-by-Leandra-Medine

fendi-3baguette-micro-baguette-sarah-jessica-parker-tiziana-leopizzi

Fendi 3Baguette Bags Designed By Rihanna And Sarah Jessica Parkerfendi-burgundy-embroidered-leather-baguette-shoulder-bag-product-3-8575962-362127049_large_flex

НЕМА КОМЕНТАРИ