Една од главните ѕвезди на Гудвуд фестивалот оваа година беше „вулкан“ на Aston Martin, кој со својот динамичен дизајн ги привлече погледите на публиката.

03

05

Дизајнот на овој „ѕвер“ (кој развива брзина и до 320 km/h), е ултра модерен, со специфични заоблени линии со темна боја, која му дава изглед на бет – мобил од нашата деценија.

04

Од овој модел ќе бидат направени 24 автомобили со цена околу два милиони евра. Дали вреди, или не, оставаме на Вашиот префинет вкус да одлучи.

01

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЛетна улична мода
Следна објаваКреативни очила за сонце на Ана Карин Карлсон
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ