Познато е дека мачките сакаат да се галат со сопственикот и да уживаат додека седат во скут и се излежуваат. Но, овие мачки се толку големи, што не би можеле лесно да ги кренеме или да ги држиме во раце. Подолу погледнете мачиња што пораснале малку повеќе од вообичаено. Сепак се слатки, нели?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

НЕМА КОМЕНТАРИ