00

Оние кои се за, цврсто се убедени во тоа дека телото е храм и неговите ѕидови не смеат да поминат недекорирано. Според Ден Браун, тетоважите и пирсингот се доказ за способност на контролирање на самиот себе и своето тело.

Оние кои се против, тврдат дека општеството ќе ги гледа со други очи, или пак дека нивните тетоважи би изгледале одвратно кога ќе остарат.

Неколку истетовирани постари дами и господа, ги фотографираа своите тетоважи и докажаа дека тие всушност изгледаат толку добро колку што биле порано…

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПролетни трендови на фризури
Следна објаваАлхемичарот – Пауло Коелјо
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ