1

Зад облакот од чад или на работ од езерото, фотографката Felicia Simion создава деликатна и сонлива атмосфера, каде природата, светлината и човечките силуети се убаво нагласени. Уметницата избира различни пејзажи и сцени за нејзините дела, задржувајќи го притоа прекрасниот и надреален ефект на фотографиите. Во продолжение, погледнете ја галеријата со избрани фотографски композиции и за миг зачекорете на линијата помеѓу сонот и јавето.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЧудесна алпска вила
Следна објаваКаков свет ќе им оставиме на децата?
Воден од премисата дека патувањата се празник за душата, а убавиот топол дом нејзино единствено прибежиште, во рамки на креативната страна на животот ги промовира содржините со кои ги збогатува ваквите видици. Неуморен трагач по малите животни радости, со космополитски дух, неизмерна љубов кон животните и пасија кон сите уметнички форми на емотивна експресија. Вљубеник во минимализмот, алтернативната музика, пишаниот збор на Мураками и шармот на Јужна Франција.

НЕМА КОМЕНТАРИ