Да патуваш значи да откриваш нови светови насекаде околу тебе, да запознаваш култури и традиции различни од оние во родната земја, да добиеш многу повеќе отколку што си се надевал. Патувањето не е само патување, тоа е многу повеќе од тоа. Не за џабе велат дека патувањето е единственото нешто за кое даваш пари, а на крајот си побогат.

Екипата од The Perrenial Plate направија одлично видео за тоа што всушност значи да патуваш. Видеото изобилува со прекрасни пејсажи од 12 различни земји и интересни цитати за патувањето. Работено е во период од  14 месеци и претставува реклама за агенцијата Intrepid Travel по повод нејзиното 25годишно постоење. Уживајте.

1

naslovna

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМодерен двособен стан
Следна објаваБеретки -"Je ne sais quoi"
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР