Според последните статистички податоци, просечното време кое човекот го троши на работа за време на неговиот животот е околу 99.117 часа, што е еквивалентно на 11 и пол години на цврста и напорна работа.  Мора да се соочиме со тоа, дека вашата канцеларија е вашиот втор дом, така да веројатно е  добра идеја да се направи забавна и инспиративна  атмосфера.

1. Like / Dislike Stamp Set

Секој Like / Dislike Stamp Set доаѓа со две марки. Користете го како печат за нешта кои ви се допаѓаат и обратно за оние работи кои што не ви се допаѓаат.

creative-office-like-button-2 creative-office-like-button-1

2. My Document Laptop Case

Дизајнот се претвора во симбол кој што секој го знае во торба. Секој корисник или минувач ќе го препознае како визуелен ефект со насмевка.

creative-office-supplies-case-2 creative-office-supplies-case-1

3. WTF? Office Stamp

creative-office-wtf-stamp-1 creative-office-wtf-stamp-2

4. F-ck Photoshop: The Pencil For the Purist

Зек Hilder од BBH Њујорк, го создаде овој молив како личен коментар за дизајн и рекламирање денес.

creative-office-gadgets-photoshop

“Да се врати забава и инспирација за вашето работно место повторно!”

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОд гледиштето на писателите
Следна објаваДел од фотографиите кои ја одбележаа 2014 година
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ