Често асоцијацијата поврзана со добрите филмови се актерите во главната улога. Но неспоредлив е фактот дека не секој Бетмен му треба Робин, па затоа се тука и споредните улоги во кои, исто така често, публиката се пронаоѓа. Вистинското прашање е, што би правел Бетмен без својот бет-мобил? 

Подолу можете да ги погледнете најдобрите дваесет „филмски ѕвезди“ кои се провозија на големото платно со четирите тркала.

1. 1962 VOLKSWAGEN BEETLE како улога во The love bug“.

12

2. 1981 DELOREAN DMC-12 како улога во Back to the future

13

3. 1961 FERRARI 250 GT CALIFORNIA како улога во Ferris Bueller’s day off“

14

4. 1981 PORSCHE 928 како улога во „Risky business

15

5. 1983 WAGON QUEEN FAMILY TRUCKSTER како улога во „National Lampoon’s vacation“

16

6. 1977 PONTIAC TRANS AM SPECIAL EDITION како улога во „Smokey and the bandit“

17

7. 1974 DODGE MONACO како улога во „The blues brothers

18

8. 1941 LINCOLN CONTINENTAL како улога во „The Godfather

19

9. 2008 AUDI R8 како улога во „Iron Man

20

10. 1970 PORSCHE 917K како улога во „Le Mans“

21

11. 1958 PLYMOUTH FURY како улога во „Christine“

22

12. CHITTY CHITTY BANG BANG како улога во „Chitty Chitty Bang Bang

23

13. 1949 MERCURY EIGHT како улога во „Rebel without a cause

24

14. 1959 CADILLAC ECTO-1 како улога во „Ghostbusters

25

15. 1963 ASTON MARTIN DB5 како улога во „Goldfinger

26

16. 1968 FORD MUSTANG GT како улога во „Bullitt“

27

17. 1932 FORD COUPE како улога во „American graffiti

28

18. 1973 FORD XB FALCON GT351 како улога во „Mad Max

29

19.1980 LAMBORGHINI COUNTACH LP 400S како улога во „The cannonball run

30

20. 1970 DODGE CHARGER како улога во „The fast and the furious

31

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | „Потковица“
Следна објаваДве премиери во Драмскиот театар
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ