Finny Car“ е името на серијата фотографии од Fianno Fenno. Тој ги фотографира автомобилите кои можат да се најдат во секаков тип, од ретро, луксузни па се до стари. Прво ги фотографира со својот iPhone за потоа да нацрта интересни дигитални графити. Навистина нешто несекојдневно. Дел од неговата работа можете да видите подолу, а повеќе ако го посетите неговиот профил на Instagram .

1

2

3

0

5

6

7

8

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУбавината на храната
Следна објаваОд хаотични линии до прекрасни дела | Ruth Oosterman
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ