Ако и вие се вбројувате во групата на гурмани и сакате да подготвувате и да јадете вкусни оброци, мора да го погледнете ова видео. Ефектна реклама од новата кампања на американската компанија Marks and Spencer Food која го прикажува процесот на готвење на храната до најситни детали- од кршење јајце до печење месо на скара и топење на чоколадо- детали на кои не им обрнуваме многу внимание при подготвување на јадењата. После ова гарантирано ќе ви се пријаде. ;)

1

2

3

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМајчинската љубов нема недостатоци | Holly Spring
Следна објаваДигитални графити над ретро автомобили
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ